Zlimthuis
Banner workshop mantelzorg
Workshop van mantelzorg naar mantelgemak

Samen met ledenvereniging Kruiswerk Achterhoek en Liemers laten we zien hoe u het uzelf als mantelzorger en degene voor wie u zorgt op een simpele manier gemakkelijker maakt. U gaat naar huis met een rijk palet aan tips, informatie en slimme oplossingen. Verwonder uzelf tijdens deze inspirerende workshop! De workshop is gratis te bezoeken.

Ervaar het zelf

Veel Nederlanders hebben naast hun gewone baan ook nog een taak als mantelzorger. Zelfs 1 op de 3 mensen. Kent u een mantelzorger of bent u zelf mantelzorger? Het is natuurlijk een mooi idee om iemand van wie u houdt hulp te kunnen bieden. Er ontstaat soms ook extra druk en er zijn mantelzorgers die aangeven zich zwaar belast te voelen. Onze workshop is er speciaal om voor uzelf én voor degene voor wie u zorgt simpele oplossingen te leren kennen. Oplossingen die ontzorgen, die helpen een oogje in het zeil te houden en meer.

“Hier zouden veel meer mensen naartoe moeten gaan. Je steekt er echt veel van op!”
Deelnemer workshop april 2018
Inhoud workshop Mantelzorg gemak:
Tijdens de workshop:
  • leert u welke manieren er zijn om ondersteund te worden;
  • geven we praktische tips die u direct toe kunt passen;
  • laten we makkelijk toepasbare oplossingen zien voor zowel u als degene voor wie u zorgt;
  • ziet u meer over de technologische mogelijkheden van vandaag en morgen;
  • krijgt u een rondleiding door het Beleefhuis.
Na een bezoek aan onze workshop bent u geïnspireerd met allerlei slimme en praktische oplossingen voor uzelf als mantelzorger, maar ook voor degene voor wie u zorgt! U heeft een duidelijk beeld van de mogelijkheden die er zijn om minder druk te ervaren, slim geholpen te worden bij de mantelzorgtaak en gemakkelijker te wonen. Zo heeft u weer meer tijd en ruimte voor uzelf en persoonlijke aandacht voor degene voor wie u zorgt.

 

Aanmelden workshop