Zlimthuis
Zlimthuis workshop Veilig Wonen

Tijdens de gratis workshop over Veilig Wonen ontdekt u alle mogelijkheden om comfortabel én veilig thuis te wonen, voor nu en voor later. Na de workshop bent u volledig op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van veilig wonen, voor uzelf, maar ook voor anderen in uw omgeving. Denk aan oplossingen voor brandpreventie, inbraakpreventie of valpreventie.

Beoordeling veilig wonen
Ervaar het zelf

Probeer en ervaar de slimme oplossingen tijdens de rondleiding door ons Beleefhuis. Veel ideeën zijn makkelijk en gratis door uzelf uit te voeren. Andere ideeën realiseert u via ons. Tijdens de workshop Veilig Wonen wordt extra aandacht besteed aan de meest voorkomende risico’s in huis en hoe u deze kunt voorkomen, bijvoorbeeld door middel van valpreventie. Meld u aan en leer welke slimme oplossingen er zijn. Deelname is gratis.

Workshop Veilig wonen
Na afloop van de workshop:
  • heeft u geleerd wat er nodig is voor een veilige en comfortabele woonomgeving, onder andere op het gebied van brand-, inbraak- en valpreventie
  • heeft u een rondleiding gekregen door het ZlimThuis Beleefhuis. U heeft ervaren welke oplossingen een mooie aanvulling kunnen zijn op uw woonsituatie
  • weet u ook welke oplossingen er zijn of in de toekomst eraan zitten te komen op het gebied van thuistechnologie (huisautomatisering)
  • bent u in staat deze oplossingen toe te passen op uw woonsituatie
  • bent u op de hoogte van enkele financieringsmogelijkheden

Meld u aan voor de Workshops

Wij delen graag onze kennis met u. Laat u inspireren!

Bekijk workshop data

Aankomende workshops en evenementen