Zlimthuis
Banner zlimstart domotica inbraak brand
Beleef-evenement: Wat kan ik met domotica voor een veilig huis?

U heeft er vast al eens iets over gehoord of gelezen: domotica. Apparaten die aan elkaar worden gekoppeld en op die manier slim samenwerken. Zlimthuis heeft nu haar eigen domoticasysteem: Zlimstart. Zlimstart is goed in te zetten als beveiliging tegen brand, of tegen inbraak. U krijgt bijvoorbeeld een seintje op de telefoon of tablet als er beweging wordt gedetecteerd. Of als de rookmelder rook signaleert. En lampen kunnen automatisch aan gaan als het schemert. Ideaal!

Beleef het zelf

Bij ons Beleef-evenement komt van alles aan bod: hoe u Zlimstart gebruikt, wat er allemaal mee kan, de veiligheid van de apparaten, hoe u het systeem bedient; kortom, alles wat u wilt weten en beleven. Het Beleef-evenement is gratis te bezoeken.

Beleef-evenement ‘Wat kan ik met domotica voor een veilig huis?’
Tijdens het Beleef-evenement:
  • leert u wat er mogelijk is met Zlimstart voor een veilig en comfortabel huis;
  • ervaart u zelf hoe eenvoudig en flexibel domotica is, voor allerlei situaties;
  • krijgt u een rondleiding door ons Beleefhuis;
  • leert u welke oplossingen er in de toekomst komen op het gebied van domotica;
  • leert u hoe de veiligheid van het systeem in elkaar zit.
Na een bezoek aan ons Beleef-evenement kent domotica geen geheimen meer voor u! U heeft een duidelijk beeld van de slimme oplossingen die Zlimthuis voor u kan uitvoeren om veilig en comfortabel te wonen.

 

Aanmelden Beleef-evenement

Afbeelding Thuisscan

Vraag uw Thuisscan aan!

Bent u benieuwd welke tips onze expert heeft voor uw woning, op basis van uw wensen? In de Thuisscan komt alles aan bod: inbraakpreventie, brandpreventie, valpreventie. Met ideeën voor simpele oplossingen, domotica en verbouwingen.

Thuisscan aanvragen