Zlimthuis
Banner domotica ondersteuning bij mantelzorg
Beleef-evenement: Wat kan ik met domotica als mantelzorger?

Bent u mantelzorger? Met domotica krijgt u een steuntje in de rug! Kom zelf op de knoppen drukken en ervaar wat domotica is.

Domotica bij mantelzorg

U heeft er vast al eens iets over gehoord of gelezen. Apparaten die aan elkaar worden gekoppeld en op die manier slim samenwerken. Zlimthuis heeft nu haar eigen domoticasysteem: Zlimstart. Zlimstart is goed in te zetten als ondersteuning bij uw mantelzorg-taak. U krijgt bijvoorbeeld een seintje op uw telefoon of tablet als degene voor wie u zorgt het bed niet uitkomt. Lampen kunnen bij beweging automatisch aangaan. En als er plotseling wordt afgeweken van een dagelijks patroon kan dat gemeld worden. Ideaal! Zo kan het contact met degene voor wie u zorgt weer gaan om het allerbelangrijkste: persoonlijke aandacht.

Beleef het zelf

Bij ons Beleef-evenement komt van alles aan bod: hoe u Zlimstart gebruikt, wat er allemaal mee kan als mantelzorger, de veiligheid van de apparaten, hoe u het systeem bedient; kortom, alles wat u wilt weten en beleven. Het Beleef-evenement is gratis te bezoeken.

Beleef-evenement ‘Wat kan ik met domotica als mantelzorger?’
Tijdens het Beleef-evenement:
  • leert u wat er mogelijk is op het gebied van domotica bij mantelzorg (zowel voor degene die zorg ontvangt als voor degene die zorg geeft);
  • ervaart u dat dit ook bij mantelzorg op afstand voor ondersteuning kan zorgen;
  • ervaart u hoe eenvoudig en flexibel Zlimstart is, voor allerlei situaties;
  • krijgt u een rondleiding door ons Beleefhuis met oplossingen die kunnen helpen bij mantelzorg;
  • leert u welke oplossingen er in de toekomst komen op het gebied van domotica;
  • leert u hoe de veiligheid van het systeem in elkaar zit.
Na een bezoek aan ons Beleef-evenement kent domotica geen geheimen meer voor u! U heeft een duidelijk beeld van de slimme oplossingen die Zlimthuis biedt om u optimaal te ondersteunen als mantelzorger.

 

Aanmelden Beleef-evenement

Beoordeling valpreventie
Afbeelding Thuisscan

Vraag uw Thuisscan aan!

Bent u benieuwd welke tips onze expert heeft voor uw woning of situatie, op basis van uw wensen? In de Thuisscan komt alles aan bod: inbraakpreventie, brandpreventie, valpreventie en mantelzorg. Met ideeën voor simpele oplossingen, domotica en verbouwingen.

Thuisscan aanvragen