Online uitzending: ‘Maak uw woning winterklaar!’

Online uitzending: ‘Maak uw woning winterklaar!’

Vanuit uw luie stoel tips krijgen voor de donkere dagen? Deze maand organiseert Zlimthuis geen workshops, maar een online live-uitzending! Zo kunt u lekker vanuit huis meekijken op de tablet, de telefoon of de laptop. Warm bij de kachel, met een kopje koffie erbij.

Op 18 december van 19:00 tot 20:00 uur vertelt Zlimthuis expert Martijn over de mogelijkheden om uw woning slim aan te passen voor de donkere dagen. Denk hierbij aan automatische verlichting en goed hang- en sluitwerk. De online live-uitzending staat helemaal in het teken van het thema ‘Maak uw woning winterklaar!’. Martijn beantwoordt graag uw vragen! Deze kunt u tijdens de live uitzending direct intypen. Ook maken we tijdens deze live uitzending de winnaar bekend van de Ring-videodeurbel, die u kunt winnen door simpelweg onze Facebookpagina te volgen. Zorg dat u erbij bent! Meld u hiernaast aan voor de online uitzending. Voor het deelnemen aan de Ring win-actie gaat u naar onze Facebookpagina: www.facebook.com/Zlimthuis.

Vragen?

Wilt u er zeker van zijn dat uw vraag wordt beantwoord tijdens de online uitzending? Stuur Zlimthuis-expert Martijn dan alvast een mail via webinars@zlimthuis.nl. In verband met het privacybeleid worden de namen van kijkers niet genoemd in de online uitzending.

Waarom ‘Maak je woning winterklaar’?

Het is alweer een tijdje vroeg donker. Daarom helpt Zlimthuis u graag met licht in deze duisternis! Loopt u – letterlijk of figuurlijk – tegen iets aan in uw huis, omdat de verlichting niet op orde is? Kunt u moeilijk het sleutelgat vinden, of is het tuinpad toch best struikelgevoelig? Wat uw verlichtingswensen ook zijn, er is een oplossing. Dus wacht niet langer en ga met de verlichting in en om uw woning aan de slag. Met ons bijzondere aanbod haalt u een product in huis dat niet alleen functioneel, maar ook zeker comfortverhogend is. Denk hierbij aan de schitterende luxueuze meubels van Prominent voor een goede zithouding. Ook voor brandveiligheid heeft Zlimthuis zlimme rook- en koolmonoxidemelders. Handig, mede omdat de kachel steeds vaker weer aan gaat in de winter, maar ook voor de brandveiligheid van de decemberversieringen in en rondom het huis.

Zlimthuis oplossingen

Onze experts zijn speciaal opgeleid om voor allerlei situaties advies te geven over slimme woonoplossingen. Voor valpreventie, tegen brand of inbraak. Dit kunnen kleine oplossingen zijn die u zelf toepast, of grote oplossingen, tot aan verbouwingen toe. Ontdek enkele van onze expertise-gebieden voor veilig en comfortabel bewegen in en om huis! Wilt u een gedegen en compleet advies over uw woning? Vraag dan een Thuisscan aan (mogelijk in de regio Achterhoek, regio Liemers, werkgebied Ledenvereniging Icare en werkgebied Ledenvereniging Thebe Extra).