Zlimthuis

Gratis online uitzending gemist? 1 juni weer een kans!

Zlimme thuistechnologie bij mantelzorg

Heeft u de gratis online uitzending van 10 april over zlimme thuistechnologie bij mantelzorg gemist? Op zaterdag 1 juni van 20:00 tot 20:30 uur vertelt Zlimthuis-expert Martijn in een online uitzending opnieuw over de mogelijkheden van domotica bij mantelzorg. Mis dit niet!

Meld u gratis aan!

Over de online uitzending

Bent u mantelzorger? Maakt u zich wel eens zorgen over degene voor wie u zorgt? Dat begrijpen wij heel goed. Wij kunnen een hoop van uw zorgen wegnemen met zlimme thuistechnologie, waarbij u zelf een oogje in het zeil kunt houden. Bijvoorbeeld een app die zorgt dat automatisch de lichten aan en de gordijnen open gaan. Of een apparaat dat op de juiste tijd de juiste medicijnen verzorgt voor uw partner of ouder. Wij bieden u alle hulp, van advies tot en met uitvoering. Tijdens onze gratis online uitzending op zaterdag 1 juni aanstaande vertellen we u graag meer over de mogelijkheden. Onze expert Martijn geeft dan ook antwoord op de vragen van Mimi, die zelf mantelzorger is voor haar ouders en zich af en toe ook een beetje zorgen maakt.

Na afloop van de online uitzending:

  • …heeft u geleerd wat er nodig is voor een veilige en comfortabele woon- en zorgomgeving, onder andere op het gebied van telefonie, brand-, inbraak- en valpreventie (inclusief praktijkvoorbeelden)
  • …heeft u een digitale rondleiding gekregen door het Beleefhuis over de gerelateerde thema-onderwerpen
  • …weet u ook welke oplossingen er zijn of in de toekomst aan komen op het gebied van thuistechnologie (ook wel ‘domotica’ genoemd)
  • …bent u in staat deze oplossingen toe te passen op diegene die u verzorgt als mantelzorger

Heeft u geen tijd op zaterdag 1 juni tussen 20:00 en 21:00 uur? Geen zorgen. De online uitzending blijft een maand beschikbaar, dus u kunt het op elk gewenst moment terugkijken via dezelfde link. U moet zich echter wel inschrijven om de online uitzending terug te kunnen kijken.

Stel live vragen aan Zlimthuis-expert Martijn

Tijdens de online uitzending beantwoordt Martijn graag uw vragen in de live-chat! Deze kunt u tijdens de online uitzending direct intypen. Heeft u nu al een vraag? Stuur Martijn dan een mail via webinars@zlimthuis.nl.

Voor wie

Deze online uitzending is voor iedereen die mantelzorg verleent of als u op een andere manier zorgdraagt voor uw omgeving. De uitzending bevat ook veel zlimme tips als u zelf zorg ontvangt.

Aanmeldformulier
Bekijk de zlimme producten per categorie:

Webshop

Bekijk alle zlimme oplossingen van Zlimthuis in de webshop.

Telefonie

Rook en koolmonoxide

Voordeurcommunicatie

Huisautomatisering/domotica
Deze zlimme producten worden onder andere besproken in de online uitzending:

Zlimthuis oplossingen

Onze experts zijn speciaal opgeleid om voor allerlei situaties advies te geven over slimme woonoplossingen. Voor valpreventie, tegen brand of inbraak. Dit kunnen kleine oplossingen zijn die u zelf toepast, of grote oplossingen, tot aan verbouwingen toe. Ontdek enkele van onze expertise-gebieden voor veilig en comfortabel bewegen in en om huis! Wilt u een gedegen en compleet advies over uw woning? Vraag dan een Thuisscan aan (mogelijk in de regio Achterhoek, regio Liemers, werkgebied Ledenvereniging Icare en werkgebied Ledenvereniging Thebe Extra).