Gratis online uitzending gemist? 1 juni weer een kans!

Zlimme thuistechnologie bij mantelzorg

Heeft u de gratis online uitzending over zlimme thuistechnologie bij mantelzorg gemist? Op zaterdag 1 juni van 20:00 tot 21:00 uur vertelt Zlimthuis-expert Martijn in een online uitzending over de mogelijkheden domotica bij mantelzorg. Mis dit niet!

Meld u gratis aan!

Over de online uitzending

Tijdens de gratis online uitzending over zlimme thuistechnologie bij mantelzorg ontdekt u alle mogelijkheden die gerelateerd zijn aan het thema: door middel van een app op uw smartphone of tablet kijken wie er voor uw deur staat, en uw gordijnen, verlichting of andere apparaten bedienen.

Na afloop van de online uitzending:

  • …heeft u geleerd wat er nodig is voor een veilige en comfortabele woon- en zorgomgeving, onder andere op het gebied van telefonie, brand-, inbraak- en valpreventie (inclusief met praktijkvoorbeelden)
  • …heeft u een digitale rondleiding gekregen door het Beleefhuis over de gerelateerde thema-onderwerpen
  • …weet u ook welke oplossingen er zijn of in de toekomst eraan zitten te komen op het gebied van thuistechnologie (huisautomatisering, ook wel ‘domotica’ genaamd)
  • …bent u in staat deze oplossingen toe te passen op uw woonsituatie of op diegene die u verzorgt als mantelzorger

Heeft u geen tijd op zaterdag 1 juni tussen 20:00 en 21:00 uur? Geen zorgen de online uitzending blijft een maand beschikbaar, dus u kunt het nog op elk gewenst moment terugkijken via dezelfde link. U moet zich echter wel inschrijven om de online uitzending terug te kunnen kijken.

Stel live vragen aan Zlimthuis-expert Martijn

 Op 1 juni van 20:00 tot 21:00 uur vertelt Zlimthuis-expert Martijn over de mogelijkheden van zlimme thuistechnologie bij mantelzorg. Na de online uitzending bent u volledig op de hoogte van alle in’s en out’s op het gebied van veilig wonen, voor uzelf, maar ook voor anderen in uw (zorg)omgeving. Denk hierbij aan oplossingen voor brand-, inbraak- en valpreventie.

Martijn beantwoordt graag uw vragen in de live-chat! Deze kunt u tijdens de online uitzending direct intypen.

Wilt u er zeker van zijn dat uw vraag wordt beantwoord tijdens de online uitzending? Stuur Zlimthuis-expert Martijn dan alvast een mail via webinars@zlimthuis.nl.

Voor wie

Dit webinar is voor iedereen die mantelzorg verlenen of ontvangen. Daarnaast is dit ook ideaal voor (overige) professionals en studenten uit de zorgsector.

Aanmeldformulier
Bekijk de zlimme producten per categorie:

Webshop

Bekijk alle zlimme oplossingen van Zlimthuis in de webshop.

Telefonie

Rook en koolmonoxide

Voordeurcommunicatie

Huisautomatisering/domotica

Zlimthuis oplossingen

Onze experts zijn speciaal opgeleid om voor allerlei situaties advies te geven over slimme woonoplossingen. Voor valpreventie, tegen brand of inbraak. Dit kunnen kleine oplossingen zijn die u zelf toepast, of grote oplossingen, tot aan verbouwingen toe. Ontdek enkele van onze expertise-gebieden voor veilig en comfortabel bewegen in en om huis! Wilt u een gedegen en compleet advies over uw woning? Vraag dan een Thuisscan aan (mogelijk in de regio Achterhoek, regio Liemers, werkgebied Ledenvereniging Icare en werkgebied Ledenvereniging Thebe Extra).