Online uitzending woning winterklaar 18 december

Geen workshop, maar een online live-uitzending!

Vanuit uw luie stoel tips krijgen voor de donkere dagen? Deze maand organiseert Zlimthuis geen workshops, maar een online live-uitzending! Zo kunt u lekker vanuit huis meekijken op de tablet, de telefoon of de laptop. Warm bij de kachel, met een kopje koffie erbij.

Op 18 december van 19:00 tot 20:00 uur vertelt Zlimthuis expert Martijn over de mogelijkheden om uw woning slim aan te passen voor de donkere dagen. Denk hierbij aan automatische verlichting en goed hang- en sluitwerk. De online live-uitzending staat helemaal in het teken van het thema ‘Maak uw woning winterklaar!’. Martijn beantwoordt graag uw vragen! Deze kunt u tijdens de live uitzending direct intypen. Ook maken we tijdens deze live uitzending de winnaar bekend van de Ring-videodeurbel, die u kunt winnen door simpelweg onze Facebookpagina te volgen. Zorg dat u erbij bent! Ga naar www.facebook.com/zlimthuisdoetinchem.

Waarom ‘Maak je woning winterklaar’?

Het is alweer een tijdje vroeg donker. Daarom helpt Zlimthuis u graag met licht in deze duisternis! Loopt u – letterlijk of figuurlijk – tegen iets aan in uw huis, omdat de verlichting niet op orde is? Kunt u moeilijk het sleutelgat vinden, of is het tuinpad toch best struikelgevoelig? Kunt u het toilet ’s nachts moeilijk vinden, of wilt u graag dat de lampen bij schemer automatisch aan gaan? Is uw huisnummer vanaf de straat niet goed leesbaar? Wat uw verlichtingswensen ook zijn, er is een oplossing. Dus wacht niet langer en ga met de verlichting in en om uw woning aan de slag. Zlimthuis heeft allerlei lampen in het assortiment en geeft graag een compleet advies. Over uw binnen- én buitensituatie. Zodat niks over het hoofd wordt gezien en u de komende jaren weer prettig vooruit kunt. Dat geeft verlichting!


Zlimthuis oplossingen

Onze experts zijn speciaal opgeleid om voor allerlei situaties advies te geven over slimme woonoplossingen. Voor valpreventie, tegen brand of inbraak. Dit kunnen kleine oplossingen zijn die u zelf toepast, of grote oplossingen, tot aan verbouwingen toe. Ontdek enkele van onze expertise-gebieden voor veilig en comfortabel bewegen in en om huis! Wilt u een gedegen en compleet advies over uw woning? Vraag dan een Thuisscan aan (mogelijk in de regio Achterhoek, Liemers, Hoogeveen en werkgebied Ledenvereniging Thebe Extra).

Online livestream

Op 18 december
van 19:00 tot 20:00 uur
met Zlimthuis-expert Martijn!

Ga naar de Facebook-pagina