Foto Betty en Riemer voor verbouwing badkamer

Verbouwing badkamer: weer jaren vooruit

Foto Betty en Riemer voor verbouwing badkamer
Verbouwing van de badkamer voor meer comfort

Riemer en Betty van der Meulen wonen al 25 jaar in hun woning, en nog steeds met veel plezier. Het is de bedoeling hier nog lang te genieten. Maar dan moest er wel iets veranderd worden, zodat dit prettig én veilig kan. Daarom schakelden Riemer en Betty Zlimthuis in voor de verbouwing van hun badkamer. Lees meer over hun ervaringen en bekijk het resultaat in de video!

Beleefhuis en Thuisscan

Via een huis-aan-huis krant van ledenvereniging Kruiswerk zag de familie Van der Meulen dat Zlimthuis een Beleefhuis heeft in Doetinchem. Ideaal om eens te zien en te ervaren welke oplossingen er allemaal mogelijk zijn. Zlimthuis expert Martijn gaf hen de rondleiding. Tijdens het gesprek kwam de mogelijkheid aan bod van een Thuisscan: advies op maat, aan huis. Waarbij de eigen wensen en behoeften op woongebied centraal. De Thuisscan vond plaats en daaruit volgde een persoonlijk adviesrapport. Met kleine en grote oplossingen die er zijn om veilig en comfortabel te wonen. Denk aan concrete producten, domotica, maar ook verbouwingsadvies.


“Er is met tijd en aandacht met ons omgegaan.”
Betty


Verbouwing van de badkamer

Vanuit het adviesrapport kozen Riemer en Betty voor de oplossingen die zij zagen zitten. Hieruit volgde een verbouwing van hun badkamer, zodat zij de komende jaren weer comfortabel gebruik kunnen maken van hun woning! Nieuwsgierig naar het resultaat? Bekijk de video. Met een interview met de familie Van der Meulen en de badkamer voor en na de verbouwing!

Interesse?

Wilt u advies over slimme oplossingen in uw huis? Voor meer comfort, meer veiligheid, of wellicht goede oplossingen rondom zorgvragen? Tijdens onze Thuisscan komt dit allemaal aan bod.

Vraag uw Thuisscan aan!