Zlimthuis Beleefhuis

U bent energiek, zelfstandig en gezond. Daarom bepaalt u zelf de kwaliteit en inrichting van uw woonomgeving. Naarmate de jaren verstrijken kunnen u of uw naasten echter net iets meer comfort nodig hebben. Hiertoe biedt Zlimthuis u een unieke oplossing: het Beleefhuis. Dit is een demonstratiewoning waarin u zich grondig en eenvoudig kunt oriënteren op ‘slimme’ producten en diensten op het gebied van zelfredzaamheid in huis. Onderzoek heeft immers aangetoond dat woningaanpassingen in een langer zorgeloos verblijf thuis resulteren.

Zlim huis

Zlimthuis heeft het Beleefhuis ontwikkeld om mensen langer zelfstandig thuis te kunnen laten wonen.
Zodat het voor u en uw naasten mogelijk is om veilig en gelukkig in eigen woonomgeving te verblijven.
Het Beleefhuis is een uniek slim huis waar u zich kunt laten inspireren en adviseren over woningaanpassingen die u langer comfortabel en veilig thuis laten verblijven. In ieder slim huis wordt u voorzien van tips en advies en ervaart u de meest uiteenlopende oplossingen. Denk daarbij o.a. aan comfort verhogende producten en de naadloze installatie daarvan, maar ook aan:

  • Inbraakbeveiliging
  • Val- en brandpreventie
  • Domotica
  • Persoonsalarmering
  • Mantelzorg

Experience

Laat deze bijzondere ervaring op u inwerken. Volg gratis een rondleiding of workshop in een van onze Beleefhuizen en ervaar wat Zlimthuis voor u kan betekenen. De mogelijkheden om langer comfortabel zelfstandig te kunnen blijven wonen zijn legio. Zowel het Beleefhuis Doetinchem als het Beleefhuis Hoogeveen zijn gratis te bezoeken en voor iedereen dagelijks vrij toegankelijk.

We demonstreren u welke slimme producten u kunt installeren in de verschillende ruimtes in uw woning, zodat u zich comfortabel en gemakkelijk in huis kunt blijven bewegen. Breng een vrijblijvend bezoek aan een van onze Beleefhuizen, waar u zich kunt oriënteren op uw toekomstige slimme huis.

Tot snel in een van onze Beleefhuizen!

Beleefhuis Doetinchem

Beleefhuis Hoogeveen